Maatwerk voor elk document en de context die daarbij hoort, voor een optimale impact in elke taal. Slimme processen en mensen met vakkennis maken dit mogelijk voor u.

Service op maat


Founding Translate levert vertalingen en lokalisaties van alle online en offline teksten waar uw bedrijf mee werkt. Zo dragen wij bij aan uw internationale doelen en succes. Binnen dit kader bestaan talloze variaties aan documenten, publicaties en expertises. Een aanbesteding in Iran werkt immers anders dan projectbeheer in Frankrijk.

Om op elke casus feilloos antwoord te geven, zijn onze interne processen vlijmscherp afgesteld. Uw persoonlijk adviseur kent uw bedrijf, elk scenario maakten wij al eerder mee. Zo kunnen onze markt- en vakexperts u maatwerk bieden. Context is daarbij het toverwoord. Voor wie is de tekst in welke taal bedoeld? Wanneer moet het af zijn? Wat zijn de nuances?

Founding Translate biedt u zo efficiënt en met wereldwijde dekking antwoorden op maat voor elke situatie, met oplossingen die zijn gericht op het behalen van uw doel in elke specifieke context. Zelf ervaren hoe? Vraag dan nu een pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.