Duidelijke afspraken vormen een sterk fundament voor een goede samenwerking. Een Raamovereenkomst met Founding Translate biedt u deze basis en de grip die uw werk makkelijker maakt.

Raamovereenkomst


Heeft uw organisatie een terugkerende vertaalbehoefte, waarin (diverse) medewerkers met enige regelmaat online, digitale en/of offline teksten laten vertalen? Dan biedt een Raamovereenkomst met Founding Translate u grip, efficiëntie en eenvoud voor uw gehele vertaalproces: voor elk document, elk expertisevlak en in elke mogelijke taal.

In een Raamovereenkomst worden alle aspecten van onze samenwerking vastgelegd. Onze bereikbaarheid, tarieven, het facturatieproces en bevoegde medewerkers worden uniform afgesproken. Zo kunnen uw en onze medewerkers zich tijdens projecten concentreren op de belangrijke inhoud, en dat draagt bij aan kwaliteit en efficiëntie. Om u nog meer grip te bieden, verzorgen wij als onderdeel van uw Raamovereenkomst ook periodieke rapportages met alle relevante informatie.

Werkt u al samen met Founding Translate? Neem dan contact op met uw persoonlijk adviseur voor meer informatie. Nog geen klant? Leer onze waarde voor uw internationale communicatie dan kennen met een kosteloze pilot.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.