In multidisciplinaire projecten, vertalen en lokaliseren wij teksten voor onze wereldwijde partners. U levert uw expertise, wij de onze, in een samenwerking die efficiënt leidt tot hoogwaardige resultaten.

Partners


Webdevelopers, grafische partijen, marketingbureaus en andere (keten)partners in binnen- en buitenland. Founding Translate werkt dagelijks voor en met deze partijen in het gezamenlijk belang: het stimuleren van het internationale succes van onze gezamenlijke klanten, of uw eindklanten.

Om naadloos met deze partijen te kunnen samenwerken, hebben wij uitgebreide kennis van de processen, systemen en applicaties waarmee zij werken. Van InDesign tot CMS systemen, allerhande grafische formats en digitale bestanden met uiteenlopende extensies, Founding Translate heeft de know-how die onze samenwerking soepel maakt.

Op wereldwijde schaal worden wij daarom regelmatig ingehuurd door gerenommeerde en specialistische partijen, of werken wij als ketenpartners samen voor een gezamenlijke klant. Wij verstaan ons eigen vak, lokaliseren elke soort tekstuele content soepel en efficiënt in elke mogelijke taal, en spreken uw taal én die van de eindklant afdoende om garant te staan voor een vruchtbare samenwerking, uitstekende resultaten en tevreden (eind)klanten.

Bent u als potentiële partner benieuwd naar wat wij in ruim 40 landen, in elk voorkomend format, voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-6119999, onze Partner Manager staat voor u klaar.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.