Als uitgever is een hoge tekstkwaliteit van kritiek belang om uw lezers uit te laten kijken naar de volgende editie. Founding Translate realiseert dit effect voor u in elke mogelijke taal.

Uitgever


Als uitgever produceert u toppublicaties in samenwerking met uw interne of externe schrijvers, journalisten, fotografen, grafische experts en drukkers. Publiceert u ook internationaal? Dan moet uw content ook worden vertaald. Founding Translate biedt uitgevers hoogwaardige vertalingen en tekstlokalisatie voor al hun publicaties.

Voor magazines, (foto)boeken, vakbladen, speciale publicaties en andere producties hebben wij in ruim 40 landen de vertalers, copywriters, vak- en marktexperts beschikbaar die uw publicatie vertalen in elke mogelijke taal. De nadruk ligt daarbij op het lokaliseren van uw tekst, zodat deze optimaal aansluit op uw buitenlandse lezers.

Het samenwerken in projectteams met uw overige productiepartners is daarbij vanzelfsprekend, net zoals gedegen onderzoek naar de juiste terminologie. Bent u benieuwd naar eerder werk van onze hand, of wilt u onze waarde voor uitgevers eens vrijblijvend uitproberen? Met een kosteloos pilotproject neemt u de proef op de som.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.