Processen geven structuur aan uw bedrijfsvoering. Juist internationaal is deze grip essentieel voor goede resultaten. Founding Translate helpt uw processen in elke taal te publiceren.

Procesbeheer


Processen zijn de ruggengraat van uw bedrijf, want zonder deze rode draad kan niemand structureel werken en verbeteren. Werkt uw onderneming internationaal? Dan is het voor projecten, contracten of de dagelijkse bedrijfsvoering nodig om uw processen ook in andere talen te publiceren. Founding Translate verzorgt dit voor u.

De mensen waarmee uw bedrijf samenwerkt in het buitenland, moeten ook in andere talen feilloos kennis kunnen nemen van uw processen. Onze vertalers, copywriters, vak- en marktexperts in ruim 40 landen, bieden hiervoor de linguïstische en inhoudelijke expertise. Voor zowel de bulk als latere revisies, wordt u op dit vlak zo volledig ontzorgd.

Afhankelijk van uw behoefte vertalen en lokaliseren wij individuele stukken zodat zij lokaal optimaal begrepen worden, of beheren wij zelfs uw internationale proceshandboek. Zo dragen wij proactief bij aan het bewaken van de consistente kwaliteit waar uw bedrijf voor staat, en daarmee aan uw internationale groei.

Kennismaken met de waarde die Founding Translate ook voor uw bedrijf kan hebben? Vraag dan nu uw kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.