Internationaal is het complexer communiceren. Toch wilt u dat uw mensen ook in het buitenland veilig en duurzaam blijven werken. Founding Translate is de schakel die dit eenvoudiger voor u maakt.

KAM / VGM / MVO


Als verantwoordelijke voor de veiligheid, gezondheid en het milieu hebt u een sleutelfunctie in uw bedrijf, niet in de laatste plaats om de bedrijfsreputatie te bewaken. Werkt u in het internationale speelveld? Dan kunnen andere regels, talen en culturen, tijdrovende complexiteit toevoegen aan uw werk. Founding Translate lost dit voor u op en ontzorgt u volledig.

Voor veel milieu- en veiligheidsexperts lokaliseren wij allerhande documentatie in elke mogelijke taal. Onze marktexperts, vertalers en copywriters hebben de inhoudelijke kennis van uw materie die nodig is om uw informatie kristalhelder te vertalen. Zo werken uw mensen overal ter wereld veilig, terwijl uw stakeholders optimaal worden geïnformeerd.

Zo helpen wij uw om uw werkdruk te verminderen en uw internationale communicatie beheersbaar én doeltreffender te maken. Bent u benieuwd naar onze aanpak voor interne en projectdocumentatie? Vraag dan een vrijblijvende pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.