De enige manier om wet- en regelgeving nog complexer te maken is een internationaal kader. De slimme oplossingen van Founding Translate bewaken uw belangen ook buiten de landsgrenzen.

Juridisch


Juridische documenten zoals voorwaarden, contracten en procedurele stukken vertegenwoordigen kritieke belangen voor uw onderneming. Als het mis gaat zijn de gevolgen immers groot. Daarom moet elke letter en interpretatie ook in het buitenland correct zijn. Founding Translate zorgt ervoor dat uw juridische informatie ook in andere talen, correct en sluitend blijft.

Met ons team van taal-, vak- en marktexperts, en interne en externe juridische expertise, staan wij u in ruim 40 landen bij om uw juridische documenten in elke taal te vertalen en lokaliseren. Met onze kennis van lokale handelskaders, valkuilen en kansen, dragen wij bij aan het beperken van de kans op juridische escalatie, om uw wereldwijde rechtspositie te versterken.

Zo laten wij wet- en regelgeving voor u werken, terwijl u zich onbezorgd inzet voor het internationale succes van uw bedrijf, waar dan ook ter wereld. Eenvoudig kennismaken met onze expertise? Vraag dan vandaag uw pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.