IT-systemen die in diverse talen zijn geschreven, moeten met elkaar verbonden worden om te functioneren. Mensen die andere talen spreken, verbindt Founding Translate met elkaar.

IT


Houdt u zich in uw bedrijf dagelijks bezig met IT? Dan kunt u om veel redenen documenten of content nodig hebben in een andere taal. Een handleiding voor een Amerikaanse klant, processen voor gebruikers in Duitsland, of content in het Mandarijn of Braziliaans voor welk platform dan ook. Voor al die zaken ontzorgt Founding Translate u volledig.

Het doel is helder: er is aandacht besteed aan belangrijke informatie die anderen goed moeten begrijpen. Om de boodschap ook in andere talen duidelijk over te brengen is een accurate vertaling nodig die prettig leest, waarin ook is geanticipeerd op culturele verschillen om misinterpretatie te voorkomen. Founding Translate heeft in ruim 40 landen de IT-marktexperts, vertalers en lokale copywriters die dit voor u verzorgen.

Heeft u ad hoc documentatie of content in andere talen nodig? Of is dit een structurele taak in uw organisatie? Neem contact met ons op voor een prijsopgave, levertijden, of een vrijblijvende pilot waarmee u onze IT-expertise in elke mogelijke taal kosteloos leert kennen.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.