Gasten die zich welkom voelen, geven meer uit, schrijven betere recensies en komen sneller terug. Founding Translate helpt u om uw internationale gasten, nog beter te ontvangen.

Hospitality


Een optimale ervaring voor uw gasten die zich welkom voelen, daarom draait het in de hospitality. Gasten uit het buitenland wilt u helpen om zich thuis te voelen. Door uw geschreven materialen aan te bieden in hun eigen taal, geeft u hen de grip die zo fijn is om in een ander land te hebben. Founding Translate vertaalt en lokaliseert deze informatie voor u.

Bedrijven in de Nederlandse hospitality die buitenlandse gasten ontvangen, doen regelmatig een beroep op ons. Wij vertalen en lokaliseren menukaarten, hotelinformatie, websites en bezoekersgidsen in de taal van uw gasten. Dit draagt bij aan het comfort van de gast, en zo aan hun uitgaven en evaluaties van uw onderneming.

Om dit te bereiken, hebben wij in ruim 40 landen taal-, vak- en marktexperts die de bevolking kennen. Zij weten precies hoe bepaalde zaken tot in de kleinste nuances uit te drukken, om zo een ideale impact te bereiken op uw gasten. U weet dat investeren in gastvrijheid zich altijd terugbetaalt, de experts bij Founding Translate nemen u dit uit handen.

Haalt u tot 75 medewerkers voordeel uit Translate MKB? Of maakt u als grotere organisatie kennis met een kosteloze pilot?


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.