Getallen zijn in vrijwel elke taal hetzelfde, de woorden die de context bieden niet. Om woorden in elke taal net zo betrouwbaar te maken als uw cijfers, rekent u op Founding Translate.

Financiën


Of u nu oplossingen implementeert in Duitsland of projecten uitvoert in Saudi-Arabië, getallen zijn vrijwel altijd onderdeel van grensoverschrijdend werken. Om te voldoen aan lokale financiële regelgeving, of om financiële informatie te delen, staat Founding Translate u bij om alle informatie omtrent deze getallen op hoog niveau te vertalen en lokaliseren.

Hiervoor staan onze vertalers, copywriters en financieel experts in ruim 40 landen voor u klaar. Afhankelijk van uw specifieke opdracht, selecteert uw persoonlijk adviseur het ideale team om de relevante tekst perfect te doen aansluiten op de lokale handelscultuur. Zo wordt uw financiële informatie goed overgedragen en geïnterpreteerd, waar ter wereld u ook zaken doet.

Hebt u te maken met voorgenomen bedrijfsovernames, beursgevoelige informatie, salarisinformatie of andere zaken die de buitenwereld (nog) niet mag weten? Dan garandeert Founding Translate strikte vertrouwelijkheid. Benieuwd hoe wij financiële experts ontzorgen in hun vertaalbehoefte? Met een kosteloos pilotproject kunt u dit zelf ervaren.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.