Bedrijfsbreed groeien en verbeteren, dat is als directeur uw rol en roeping. Oplossingen met veel effect en weinig moeite zijn daarvoor ideaal maar zeldzaam. Wij hebben er een voor u.

Directie


Als directeur spant u zich continu in om de bedrijfsbrede prestaties te verbeteren. Een ideale oplossing is eenvoudig en tegen beperkte kosten te implementeren, waarna deze zich direct fors terugbetaalt. Doet uw onderneming internationaal zaken? Dan biedt Founding Translate exact zo’n oplossing.

De internationale markt biedt enorme kansen, maar is complex door de volstrekt andere taal, cultuur en referentiekaders van uw doelgroepen. De informatievoorziening is vaak niet ideaal op hen afgestemd, wat afbreuk doet aan de beeldvorming en het vertrouwen. Wij verbeteren uw internationale communicatie over de gehele linie, met meer opdrachten en soepelere uitvoer als gevolg.

Founding Translate bereikt dit met een unieke aanpak per afdeling, die immers om diverse redenen communiceren met ‘het buitenland’. Onze experts in internationale handel begrijpen uw business, terwijl onze inhoudelijk onderlegde vertalers en copywriters uw boodschap perfect overbrengen op de lokale lezer. Dat maakt ál het verschil in uw internationale succes.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.