Voldoen aan alle wet- en regelgeving in internationale omgevingen is complex en belangrijk. Founding Translate helpt u om ook in andere landen en talen volstrekt duidelijk te communiceren.

Compliance


Als Compliance-verantwoordelijke zorgt u dat wordt voldaan aan alle wet- en regelgeving in elk land waar uw bedrijf actief is. Communiceren in meerdere talen is inherent aan de internationale omgeving waarin u werkt. Om de gewenste resultaten te bereiken is het noodzakelijk dat alle medewerkers uw beleid begrijpen, zonder ruis op de lijn. Hoe stelt u zeker dat uw boodschap in elke taal goed bij de lezer overkomt? De Compliance Experts van Founding Translate helpen u daarbij.

Uiteenlopende internationale bedrijven vertrouwen op ons om hun compliance documentatie voor hen te vertalen en lokaliseren. Onze vakkundige mensen zorgen niet alleen voor een feilloze kennisoverdracht in andere talen, maar zijn ook een klankbord voor u die kritisch meekijken naar de brondocumentatie. Vrijwel altijd weten wij die ene multi-interpretabele zin te vinden, en dragen wij zo bij aan optimale producties in uw eigen taal, en andere talen.

Wilt u uw compliance-verantwoordelijkheden in een internationale context zowel eenvoudiger als doeltreffender maken? Neem contact op met de experts bij Founding Translate, of test onze bewezen kunde kosteloos met een vrijblijvende pilot.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.