Twee bedrijven die innoveren, betrokken bij hun klanten zijn en staan voor internationale groei op langere termijn. TripleA Networks en Founding Translate passen uitstekend bij elkaar.

TripleA Networks groeit door


Tijdelijke en permanente (mobiele) netwerkverbindingen voor telecomproviders en masteigenaren, op elke locatie, voor elk doel. Daarin is TripleA Networks een leider in Nederland. Voor evenementen, festivals en andere locaties, leveren zij oplossingen van plan tot zendmastinstallatie, warehousing, inspecties, onderhoud en certificeringen.

groei

Met vrijwel alle grote telecomproviders en masteigenaren in Nederland als klant, blijft het succes van TripleA Networks ook in het buitenland niet onopgemerkt. Na de eerste internationale projecten, volgde ook hier al snel een mooie groei. Om deze klanten optimaal te bedienen, werd een nieuwe website gerealiseerd waarvoor meertaligheid een vereiste was.

realisatie

Als expert weet TripleA Networks expertise op waarde te schatten. Daarom werd Founding Translate voor dit project aangetrokken als kennispartner. In een zorgeloze uitvoer, vertaalden en lokaliseerden wij de volledige websitecontent in het Engels en het Duits en werd deze, om de klant geheel te ontzorgen, ook ingevoerd in het CMS-systeem.

resultaat

Het resultaat is een inspirerende online uitstraling die getuigt van innovatie en leiderschap. Dit helpt TripleA Networks om het vertrouwen van internationale klanten nog beter te winnen. Zo wordt resultaat bereiken eenvoudiger, in de wetenschap dat Founding Translate ook klaar staat om offertes, projectplannen, vergunningen en andere zaken in elke taal te leveren; op een wijze die maximaal aansluit bij de eisen en verwachtingen van de buitenlandse contactpersonen van TripleA Networks.

Natuurlijk is Founding Translate er trots op om bij te mogen dragen aan het internationale succes van TripleA Networks, een innovatieleider die haar kracht nu ook buiten de landsgrenzen bewijst. Bent u ook benieuwd naar de meerwaarde die wij voor uw internationale zaken kunnen hebben? Vraag dan nu een kosteloze pilot aan.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.