A.Hak creëert de verbindingen voor de voorzieningen die iedereen gebruikt. Founding Translate helpt de mensen die betrokken zijn bij deze prachtprojecten te verbinden met elkaar.

Een wereld van verbindingen


Bedrijfsprofiel

A.Hak creëert sinds 1963 een wereld van verbindingen. Hun expertise, die over vier divisies is verdeeld, reikt over de hele wereld. A.Hak bouwt waterleidingsystemen in Saudi-Arabië, voert complexe boringen uit in Colombia en legt pijpleidingen aan in Nederland en ver daarbuiten. Met 3.500 medewerkers werkt men in 38 landen aan projecten van formaat.

Casus

Een meertalige documentenstroom is inherent aan de bedrijfsvoering van A.Hak. Om dit te beheren en vertalen werd met diverse vertaalbureaus gewerkt. Er onstond behoefte aan een partij die meer kon doen, om zo strategisch en proactief mee te kunnen denken in het behalen van de internationale KPI’s. Die partij werd medio 2013 gevonden in Founding Translate, op basis van onze kennis van de internationale handel, onze slagkracht, betrokkenheid en consistente kwaliteit.

In de praktijk

Founding Translate heeft vrijwel dagelijks contact met diverse mensen en afdelingen binnen A.Hak. Van het Secretariaat en Tenderspecialisten, tot Marketing & PR en veiligheidsdeskundigen. Wij vertalen en lokaliseren werkprocessen, websites, CV’s, loonstroken, aanbestedingen, persberichten, KAM/QHSE documentatie, folders, magazines, fotoboeken en meer. Hiermee ontzorgen wij de professionals in de onderneming en dragen wij integraal bij aan de internationale resultaten van A.Hak.

Maak kennis met A.Hak

In dit korte animatiefilmpje krijgt u een goede indruk van de core business van A.Hak. In een nauwe samenwerking met hun Marketing & PR afdeling mocht Founding Translate hiervoor het Engelstalige script schrijven. Wat vindt u ervan?


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.