Aan de hand van een business case, leest u op één pagina over de context en toegevoegde waarde die Founding Translate ook voor uw onderneming heeft.

Business case


Vraagstuk

Dat succesvol zaken doen in grote mate draait om communicatie, en nuances vaak doorslaggevend zijn, is voor u geen nieuws. Uw onderneming investeert daarom tijd en middelen om uw Nederlandse doelgroepen optimaal aan te spreken. Opereert uw bedrijf internationaal? Dan is de uitdaging: hoe bereikt u ook een ideale impact bij uw buitenlandse publiek? Over de grenzen spreekt men immers niet alleen andere talen, men komt ook uit volstrekt andere (handels)culturen.

De mensen waarmee u werkt hebben dus andere denkpatronen, gebruiken, verwachtingen en triggers. Hoe raakt u bij hen de juiste snaar? Hoe communiceert u uw boodschap effectief om ook in andere landen optimale resultaten te behalen? En, hoe waarborgt u de uniformiteit van uw bedrijfsbrede communicatie, terwijl diverse afdelingen met elk hun expertise over uiteenlopende onderwerpen communiceren met het buitenland?

Antwoord

Founding Translate helpt bedrijven hun internationale succes te vergroten en vereenvoudigen, door al hun relevante online en offline teksten in elke mogelijke taal te vertalen en lokaliseren. Wij bewaken de bedrijfsbrede uniformiteit en leveren maatwerk voor elke afdeling en expertise. Zo worden de kracht én de boodschap van uw onderneming in elke taal en cultuur ideaal vertolkt: met een optimale impact op de lokale lezer, die in zijn eigen kaders tot uw doelstelling wordt bewogen.

In essentie zijn wij dus een vertaalbureau, maar aan de gangbare definitie voldoen wij niet. Onze know-how, dienstverlening, proactiviteit en fundamentele begrip van bedrijven en internationale handel reiken immers aanzienlijk verder; en juist met deze aspecten maken wij het verschil voor onze klanten. Ons team van professionals met internationale handelservaring en taal-, vak- en marktexperts in ruim 40 landen, biedt u op elk vraagstuk een antwoord.

Methodiek

Onze klanten zijn onder meer gerenommeerde partijen met duizenden medewerkers en kleinere innoverende specialisten die vaak intrigrerende oplossingen leveren. Voor hen werken wij simultaan aan honderden publicaties in tientallen talen, terwijl elk detail in elk document van belang is. Uitgekiende processen en een hoge mate van precisie zijn dan vereisten om continu goede resultaten te behalen. Van intake tot after-sales en van primair proces tot ondersteunende faciliteiten.

Daarom is elk aspect van onze bedrijfsvoering tot in het kleinste detail uitgewerkt en vastgelegd in ons proceshandboek. Dit sterke en continu evoluerende fundament – wij heten niet zonder reden ‘Founding ‘ – stelt ons in staat om structureel bij te dragen aan de internationale doelen van onze klanten. Als klant merkt u hier gelukkig weinig van. U ziet alleen het ‘front-end’ klantproces, waarmee de intake, levering en nazorg soepel verloopt. Hierover leest u meer op onze homepage.

Afsluitend

Wilt u meer weten? Wij nodigen u van harte uit tot een dialoog, bijvoorbeeld met een kosteloze pilot. Zo ervaart u hoe onze bewezen formule ook uw onderneming ontzorgt, op weg naar een nog hoger internationaal slagingspercentage.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.