Gestructureerde oplossingen leveren meer op dan reactiviteit. Het Founding Translate Assessment biedt de scherpe inzichten die de structuur in uw internationale communicatie versterken.

Assessment


Het lokaliseren van documentatie zorgt voor betere aansluiting bij uw internationale doelgroep. Een integrale aanpak biedt een hoger rendement, maar daarvoor zijn inzichten nodig. Welk document draagt waar op welke wijze bij? Wat is er al en wat moet er nog gebeuren? Het Founding Translate Assessment biedt hiervoor een duidelijke nulmeting en inventarisatie.

Dit assessment verzamelt input van diverse afdelingen in uw organisatie. Elke afdeling communiceert over eigen materie en om diverse redenen met veel partijen. In een persoonlijk gesprek, met een vragenlijst die op de relevante afdeling en tot op documentniveau is afgestemd, leveren uw mensen de input die leidt tot een breed draagvlak en bedrijfsbrede inzichten.

Het resultaat? U ontvangt een complete analyse en concreet plan dat uw internationale communicatie beheersbaar maakt, op korte én lange termijn. Vaak is het assessment de vervolgstap na een kosteloos pilottraject.


VRIJBLIJVENDE PILOT PROBEREN?

Wij nodigen u uit om onze toegevoegde waarde in de praktijk te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend. In drie korte en heldere stappen leert u onze dienstverlening kennen. Besluit u hierna gevalideerd dat u net zo onder de indruk bent als onze huidige klanten? Dan ondersteunen wij graag ook uw internationale succes.

Wat is uw expertise?

Uw afdeling en expertise heeft eigen redenen en doelen om internationaal te communiceren. Daarom biedt Founding Translate ondersteuning die voor elk vakgebied is geoptimaliseerd. Zo helpen wij u om in elke taal uw specifieke doelen te bereiken.